12.03.2017

Xiaomi Redmi Note 4 - design premium şi procesor puternic pe bani puţini



Xiaomi contraatacă principalul său adversar din ţara natală - Huawei - cu o ofertă smartphone la preţuri de nerefuzat, dar care păstrează calitatea la un nivel specific producătorilor de top. Modelul Xiaomi Redmi Note 4 se prezintă cu un design exterior impecabil şi o configuraţie motorizată de chipsetul Helio X20 cu 10 nuclee, produs de MediaTek. Ajutat cu un acumulator generos de 4100 mAh, Redmi Note 4 promite autonomie generoasă în ciuda folosirii unui ecran de 5.5” şi rezoluţie 1080p. 

 Cu un design ce aminteşte de rivalul mult mai costisitor iPhone 6 şi modelul HTC 10, Redmi Note 4 vine într-o carcasă din aluminiu acoperită cu finisaj argintiu, gri sau auriu, în funcţie de versiune.

 Partea din faţă acoperită integral de scutul din sticlă prevăzut cu tratament oleofobic de bună calitate poate fi în variantă pe alb pentru modelul argintiu şi auriu, respectiv negru pentru modelul de culoare gri. 

Noua interfata Xiaomi MIUI 8.0 ofera functii duale, unice in piata telefoanelor mobile: poti sa creezi si sa te loghezi in doua conturi pentru aceeasi aplicatie simultan, incluzand WhatsApp, Facebook si alte aplicatii. Functie ideala pentru un utilizator de telefon dual sim, poti mentine active doua conturi simultan pentru cele doua numere de telefon. 


 Al doilea spațiu - Poti sa creezi un al doilea spatiu virtual pe telefonul mobil, spatiu ce va contine un meniu complet nou pe care-l poti configura diferit cu alte informatii. Spre exemplu, vei avea doua ecrane de pornire diferite, doua agende telefonice diferite, doua meniuri cu setari diferite, doua sisteme de securitate cu parole sau amprente diferite, doua galerii cu fotografii diferite. Printr-un simplu click securizat, treci din spatiul 1 in spatiul 2 si meniul se schimba total. Al doilea spatiu este solutia perfecta pentru momentele cand doresti o separare clara in viata ta, spre exemplu spatiul 1 pentru clienti de luni pana vineri si spatiul 2 pentru familie in week-end. Este ca si cum ai avea intr-adevar 2 telefoane intr-un singur aparat, fiecare telefon configurat cu continut diferit. 

 Tehnologie Full 3G/4G Permite folosirea unui operator 4G/3G in Slot SiM 1 + un alt operator 3G in Slot SiM 2, in acelasi timp. Permite HD Voice pe ambele SiM-uri in acelasi timp, astfel SiM 2 se va auzi la fel de clar precum SiM 1 (toate celelalte telefoane dual sim nu permit HD Voice pe SiM 2 pentru ca folosesc reteaua 2G).

PRET = 1150 lei

Părerea unui cumpărător:

"Excelent"


"Telefonul are un design și calitatea premium ce nu dezamăgește nici cele mai exigente analize. Autonomia acumulatorului nu este cea declarată de siturile de specialitate sau de reviewerii de profil (adică 48 de ore utilizarea moderată și 36 utilizare intensa) ci maximum 30 de ore de utilizare moderată și 24 de utilizare intensa. Acest fapt de datorează procesorului cu 10 nuclee pe 20 nanometri (dacă ar fi fost pe 16 sau 14 sau 10 nanometri cu siguranță ținea 48 de ore la utilizare moderată).
Interfață MIUI 8 are câteva erori (cum ar fi ledurile de notificare ce nu pornesc întotdeauna așa cum le-am programat sau aplicațiile ce au nevoie sa pornească automat și să acceseze funcții că gps-ul, nu vor porni fără să le permiteți accesul din aplicatia "Securitate") însă acestea nu împiedică utilizarea fluentă a telefonului in orice sarcina media. Per total, telefonul își merită cu prisosință banii, la toate nivelele, fără doar și poate!"

Flavius Dumitrescu
cu 2 luni in urma
 Achizitie verificata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu